2018-Počitniško delo za študente in polnoletne dijake

Iščemo odgovorne, samostojne, komunikativne, prijazne,… študente in polnoletne dijake z dobrim znanjem angleškega jezika, ki bi za teden ali več postali mentorji otrokom iz vse Slovenije.

Tabor Mojca je eden najbolj poznanih slovenskih mladinskih taborov, kjer se že šestindvajseto leto zapored v desetih počitniških tednih od 23. junija do 1. septembra zvrsti na Veselih angleških počitnicah 2000 otrok, starih od 4 do 15 let iz vseh koncev Slovenije.

Vsak teden bodo otroci iz najmanj 60 slovenskih mest doživljali počitnice, ki bodo letos v znamenju slovenske čebele, seveda pa je v programu tudi več kot 50 drugih dejavnosti. Počitniško delo pomeni za vsakega, ki uživa v delu z otroci, tudi sijajne počitnice, seveda z veliko mero odgovornosti pri tedenskem vodenju in spremljanju skupine od 10 do 15 otrok.

Prednost bomo dali tistim, ki se boste izkazali kot dobri mentorji in boste, če boste delali vsaj 5 počitniških tednov, za svoje delo dobili  nagrado, lahko tudi več kot 1000 EUR.

Spremljajte našo spletno stran.

Avtor:asdf