PROSTOVOLJCI VESELEGA DECEMBRA 2016-17

Stalni prostovoljci

Janez Pavlin, Marija Pavlin, Marta Jakubovič, Boštjan Inkret, Miloš Vidic, Irena Plavec, Miklavž Pavlin

Darila so pomagali sestaviti prostovoljci

Ema Ambrožič, Branko in Jožica Amf, Marija Andrejčič, Vesna Avsenik, Marija Besal, Lea Boh, Sergej Čičić, Drago Durič, Marjeta Ferkolj Smolič, Drilon Gashi, Janja Gazvoda, Renata in Milivoj Golić, Kristina Grujić, Ivan Hrastovec, Boštjan Inkret, Amra Isić, Tina Ivanetič, Ivanka Ivanež, Marta Jakubović, Aleksandra Judež, Joži Kavčič, Vesna Kermc, Zorica Klobučar, Nika Klobučar, Dragica Kmet, Jure Kocjančič, Kal Kotar Dražumerič, Toni Kovačič, Lidija Kovačič, Metka Kovačič, Maja Kovačič, Zdenka Kuhar, David Lipaj, Sandra Majer, Kiara Mavrič, Jadranka Meglen, Ida Mijajlović, Jožica Miklič, Miša Modic, Jožica Muhič, Janja Omerzel, Marija Pavlin, Drago Pavlin, Andrejka Pavlin, Jožica Perme, Alenka Plantan, Nataša Plavec Matko, Andreja Povše, Katja Ribič, Marija Rus, Maja Smerdu, Iva Šiško, Helena Šketa, Zora Torbica, Miloš Vidic, Jaka Zelnik Gregorčič, Ela Zobarič, Rukije Zogaj, Silva Kos, Mitja Lesjak, Gašper Franko, Miklavž Pavlin, Cvetka Hiti, Gea Dobravec, Anka Bratoš, Željka Rajak

3.12. - Miklavž na Bučki in v Škocjanu

Župan Jože Kapler, Petra Lekše, Uršula Bevec, Jože Miklavčič, Mirko Kirar, Matej Hočevar, Milan Hočevar, Jože Globevnik, Petra Kic, piruetke Andrejke Pavlin iz OŠ Frana Metelka Škocjan

5.12. – Miklavž na Glavnem trgu

Župan Gregor Macedoni, Jure Dolinar, Gašper Beg, Pevski in harmonikaški zbor Glasbene šole Marjana Kozine, Taja Matkovič, Ana Turk, Urška Avguštin, Krištof Bučar

11.12. – Kulturni center Janeza Trdine

Tomaž Tomašič, Primož Cigoj, Jože Može, Jelka Besednjak, Marjeta Ferkolj Smolič, Anđa Stanković, Tina Ivantetič, Eva Luzar, Ana Đuranović, Nika Burger, Neža Dora Brezovar, Alina Marjetič, Kristi Ladiha, Anja Predovič, Ema Kastelec, Alina Kotorri Ferfolja, Tia Slak, Nika Kincl Skube, Sara Verščaj, Julija Osmanović

12.12. – Mali Slatnik

Tomaž Smolič, Marko Mikec, Franc Kum, Tone Pavlin, Bernarda Zupančič, Veronika Husak, Janja Dolšina, Ema Vene, Lan Božič, PŠ Mali Slatnik

12.12. – Otočec

Mateja Rožman, Franc Žura, Veronika Luštek, Gašper Strgar, Klara Zoran, Nika Bojanec, Mark Rifelj, OŠ Otočec

13.12. - Prečna

Mario Krapež, Maja Makše, Zala Gabrič, Nejc Gabrič, Miha Makše, Tjaša Kranjec

13.12. - Mirna Peč

Andrej Kastelic, Nataša Rupnik, Marjeta in Marjan Fluhar, PGD Mirna Peč, Stane Čanželj, Jože Pust, Ula Parkelj, Lara Barbo, Julija Verhovec, Karin Rupnik, Tea Stepan, dve skupini piruetk Andrejke Pavlin iz OŠ Toneta Pavčka Mirna Peč

14.12. – Gabrje

Rok Mežnar, Aleš Hudoklin, Klara Luzar, Lan Žiberna, Maj Žiberna, Nika Korasa, Denis Korasa, Lovro Boltez, Lara Peterlin, Anže Jaklič Rajar, Zala Jaklič, Živa Nose, Alja Pust

14.12. – Dolž

Suzana Klobučar, Simona Poljanec, Staša Kobe, Sebastjan Kobe, Žana Kalanj, Žan Mavsar, Jana Kobe, PŠ Dolž

14.12. – Podgrad

Mojca Pavlin, Marjan Erpe, Domen Gazvoda, Stefania Meglič, Pia Gazvoda, Žan Brudar, Maja Gosenca, Samo Turk, Primož Kulovic, PŠ Podgrad, GD Podgrad

14.12. – Stopiče

Tomaž Slak, Anka Koračin, Neva Kink, Renata Šimic, Aleks Kastelec, Lenart Andrin, Gea Potrč, Nina Novak, Tamara Slak, Peter Ciglar, Slavko Bohte, OŠ Stopiče

15.12. - Brusnice

Jasmina Hidek, Tadeja Deželan, Lučka Pavlin, Marica Janc, Darko Papež, Alenka Korasa, Anže Čopič, Zoja Mrak, Tara Jazbec, Hana Hudoklin, Karin Poredoš, Gabrijela Čebin, OŠ Brusnice

15.12. - Šmarješke Toplice

Bernardka Krnc, Klaudija Povše, Jože Vidic, Vinko Bobič, Aleksander Durič, Jože Lusovec, Katja Robek, Iza Zupan, Lina Robek, Rok Kocjan, Tomaž Perme, piruetke Andrejke Pavlin iz OŠ Šmarjeta, KD Šmarjeta

16.12. – Straža

Dušan Krštinc, Andreja Kren, Mai Kuhelj, Nejc Henigman, Maja Kregar, Vida Markovič, Tinkara Župančič, KC Straža

16.12. – Stranska vas

Majda Meštrić, Urška Hrovatič, Boštjan Hrovatič, Marcel Hrovatič, Tim Šetina, Loti Bele, Lara Hutevec, Sana Lužar, PGD Stranska vas

16.12. – Uršna sela

Milivoj Golič, Novak Mirko, Tone Potočnik, Brane Klobučar, Luka Žagar, Marjana Kulovec, Ladislav Rauh, Zorica Klobučar, Zvonka Jakopin, Matjaž Jakopin, Erika Bojanec, Anja Zamida, Tjaša Može, Lana Erpe, Lara Klobučar

17.12. – Šentjernej

Radko Luzar, Darja Will, Eli Kušljan Gegič, Maša Deželan, Špela Colnar, Laura Hudoklin, Klavdija Mencin, Geja Udvanc, Piruetke Andrejke Pavlin iz OŠ Šentjernej, KC Primoža Trubarja

18.12. – KC Janeza Trdine

Tomaž Tomašič, Primož Cigoj, Jože Može, Majda Krašovec, Marjeta Ferkolj Smolič, Ivan Hrastovec, Ana Kastelec, Pia Jovanović, Kaja Šiško, Lara Borković, Zala Iza Šuklje, Tina Ivantetič, Anđa Stanković, Lučka Ajdišek Rifelj, Lara Balažic, Laura Klevišar, Živa Hutar, Edonita Gashi, Tina Ivantetič, Alja Hodžić, Piruetke Andrejke Pavlin

19.12. - Prevole

Marija Breceljnik, Draženko Šolaja, Anton Janežič, Mojca Gomilar, Karin Hribar, Manca Slak, Ela Goričar, Žan Škufca, Benjamin Škufca, OŠ Prevole

19.12. - Dvor

Jožica Štrasberger, Lana Štrasberger, Sanja Štravs, Teja Štravs, Franci Godec, Žana Kobe, Klara Koželj, Piruetke Andrejke Pavlin iz šole na Dvoru, PŠ Dvor

19.12. - Žužemberk

Franc Škufca, Vlado Kostevc, Klavdija Longar, Dinka Petje, Jana Mrvar, Mira Kovač, Gabriela Pajnkiher, Ula Črnagoj, Žana Šercer, Maša Pucelj, Špela Štupar, OŠ Žužemberk, KUD Žužemberk

30.12. - Slovo dedka Mraza na Glavnem trgu

Jure Dolinar, Gašper Beg, Konjeniki AMIGO BAR Smolenja vas, Sebastjan Ajdišek, Ansambel Šment, Mažoretni klub Takt, David Nograšek, Klara Nograšek, Manja Nograšek, Nika Burger, Laura Klevišar, Julija Tašič Šintler